HVEM ER FRK BEAUTY?

FRKBEAUTY ble grunnlagt i 2015 av Fitore R. Kalludra, derav FRK- beauty.

FRKBEAUTY er en skjønnhetssalong som hovedsakelig har spesialisert seg på vippeextension, brynsforming og makeup. Men vi tilbyr og utfører andre behandlinger også. På FRKBEAUTY er vi kun utdannede og trente terapeuter/teknikere. Våre teknikere trenes og holdes oppdatert jevnlig. Vi jobber med kvalitetssikrede produkter som vi fører selv. Lim og ferskvare er godkjent og brukes kun innen anbefalt tidsramme.

Vi tilbyr også andre skjønnhetsbehandlinger som vippeløft, microblading, hudpleie, hårfjerning, makeupkurs, vippekurs, brudemakeup, hårstyling m.m. Dette for at våre faste kunder skal kunne forholde seg til vår klinikk med et bredt utvalg av behandlinger og der kundeforholdet allerede er innarbeidet.

 

OM FITORE R. KALLUDRA

Fitore R Kalludra,  grunder av FRKBEAUTY salong og FRKBEAUTY LASHES produktmerke. Fitore har gjennom flere år jobbet med vippeextension samtidig som at hun er daglig leder for FRKBEAUTY. På bakgrunn av hennes utdannelse som hud- og spaterapeut og makeup artist, utviklet hun sitt eget lærermønster for kursing og produktmerket. Fitore har vært aktiv i skjønnhetsbransjen siden 2005 og har blitt kurset av noen av verdens mest ettertraktede som Phibrows og Makeup by Mario m.m.

I 2017 deltok Fitore på norske NM og kom på 3.plass i sin kategori. I november 2017 lanserte hun eget vippemerke med alt av produkter som trengs for vippeteknikkere. Etter ønske om å brande sitt eget varemerke i andre land, begynte Fitore i 2018 å holde kurs utenfor Norge. Hun har til nå kurset over 60 kursdeltagere i vippextentions i Kosovo og Sveits.

All kunnskap og erfaring gjenspeiler seg i FRKBEAUTYs kvalitet på behandlingene og kursene som Fitore holder, samt i salongens renommé.