Hudpleiebehandlinger

Hydrojelly maskene fra Esthemax er en ny generasjon peel-of masker. Alle hydrojellymaskene er tilsatt elektrolytter og består hovedsakelig av utvalgte alger. Dette gir en umiddelbar og intens fuktighet. Maskene skaper en vakuumlignende forsegling, som muliggjør dypere og fullstendig opptak av de næringsrike ingrediensene. Maskene virker umiddelbart, og gir ikke bare god næring og en beroligende effekt for huden. Den gir også en revitaliserende effekt som gir en naturlig synlig glød.

Esthemax glow

Inkluderer: Rens, peel, nakke/hodebunnsmassasje, høykonsentrert ampulle og hydrojellymaske fra Esthemax samt avsluttende produkter.

Tidsestimat: 45 minutter
Pris: 1 090,-

Contouring face mask

Den optimale behandlingen til en spesiell anledning!
Inkluderer: Rens, peel, nakke/hodebunnsmassasje, Argireline conturing face mask fra Esthemax, høykonsentrert ampulle og hydrojellymaske fra Esthemax samt avsluttende produkter.

Tidsestimat: 45 minutter
Pris: 1 490,-

24k Gold therapy treatment

Rensende, lysnende, hudforyngende og oppstrammende.
Inkluderer: Rens, peel, nakke/hodebunnsmassasje, 99,9% 24k gullpatches med sertifisering, hydrojellymask og avsluttende gold therapy cream.

Tidsestimat: 45 min
Pris: 1 999,-

Frk Beauty signature

Rensende, lysnende, hudforyngende og oppstrammende.
Inkluderer: Rens, peel, nakke/hodebunnsmassasje, 99,9% 24k gullpatches med sertifisering, hydrojellymask og avsluttende gold therapy cream.

Pris: 690,-

Dermaplanning

Full ansiktsbehandling. Dermaplaning er en hudbehandling som bruker et spesialblad – i likhet med en kirurgisk skalpell – for å fjerne død hud og hår. 

Prosedyren tar sikte på å gi ansiktshuden et glatt, ungdommelig og strålende utseende. I tillegg til å glatte ut huden og fjerne dunhår er også dermaplaning med på å hjelpe mot kviser, tørr hud, solskadet hud og små rynker.

Det grunnleggende konseptet med dermaplaning er det samme som barbering, men i stedet for en barberhøvel bruker vi et skalpellblad for å fjerne hudceller, hår og annet rusk som kan være tilstede på overflaten av huden.

Pris: 890,-

Diamantsliping

Dette er en behandling som gir en dypt virkende peeling med diamant krystaller, som fjerner effektivt døde hudceller og etterlater huden ren, klarere og med mer glød. Denne behandlingen kan brukes til å behandle solskadet hud, pigmentflekker, rynker , akne og slapp hud. Den er tilnærmet smertefri og krever ingen restitussjonstid- se og føl resultater allerede etter første behandling

Pris: 890,-

On the go peel

En introduksjonspeeling som hjelper til å balansere huden og gi synlige resultater. Utviklet for å eksfoliere, fukte og jevne hudtonen. Denne raske behandlingen er fullpakket med hudforbedrende effekter! Anbefales som førstegangs behandling.

Pris: 590,-

Detox lunch peel

En økologisk peel med aktivert bambuskull. Trekker ut giftstoffer og urenheter, den forbedrer hudens mykhet og tekstur. Passer for alle hudtyper , også den mest sensitive og rosacea. Dette er en super behandling før en spesiell hendelse. (fest, bryllup, osv) 

Pris: 780,-

Easy glow

Easy Glow – en energibombe for huden! Easy Touch-stempelet består av 20 gullbelagte nåler som lager kanaler i huden slik at vi får næringsstoffer og fuktighet 0,5 mm ned i huden, akkurat der de skal virke. Easy Glow-behandlingen er satt sammen av to cocktails; den første er en energibombe for hudcellene med sine 63 ingredienser for å øke hudens funksjoner, inkludert: 6 mineraler, 23 aminosyrer, 18 vitaminer, 6 koenzymer, nukleinsyrer, 2 reduksjonsmidler, taurin og glutation. Deretter tilfører vi huden den perfekte coctailen som øker hudens volum, plumper og gir umiddelbart løft. Dette tilsammen gir WOW-effekten du vil elske! Dette gjør behandlingen: Gir glød strammer opp intenst fuktighetsgivende glatter fine linjer reduserer porer revitaliserer nøytraliserer frie radikaler stimulerer stamceller Ekseption tilbyr en av Europas beste og høyeste kvalitet av mesoterapi-produkter – en profesjonell medisinsk behandlingsform som behandler ulike tilstander som aldring, tap av elastisitet, akne, arr, couperose, pigmentering, mangel på vitalitet, ekstrem tørr hud, volum i leppene, poser, mørke ringer under øynene, stimulering av hårvekst, cellulitt, ødem og forminskning av fettceller. Her kan man skreddersydd programmer som er tilpasset enhver kunde sitt behov! Ekseption mesoterapi benytter farmasøytiske ingredienser som er mikrofiltrert tre ganger. Dette gir en overlegen renhet, total fri for bakterier, virus eller mikroorganismer. Alle produktene er isotonic som betyr at den flyter fritt mellom cellene og vevsvæsken, akkurat som osmose. Dette gjør at behandlingen er smertefri, uten at man på noen måte skader cellene. Har man aldri prøvd mesoterapi kan jeg på det varmeste anbefale denne behandlingen. Få tilbake vitaliteten, klarheten, elastisiteten – en riktig energibombe for cellene og huden vår! For å oppnå det optimale resultatet må du kombinere Age-less med no-gravity, om du behandler pigmentering avslutter du også med no-gravity, den plumper opp huden og kunden kan umiddelbar se resultatet. Husk at hver eneste kunde er individuell og jo eldre man blir, desto mer trenger huden. Da vil man oppnå et helhetlig optimalt resultat og dermed kan vi få noe av ungdommelighet tilbake. 

Pris: 1 990,-

Microneedling

Microneedling produserer tusenvis av mikroskopiske nåler på overhuden. Disse stimulerer huden til å fornye og reparere seg selv, sikkert og naturlig. 

Pris: 2 090,-

BB-Glow behandling

BB Glow behandling – semi permanent BB foundation med opp til 6 måneders varighet. Det er helt ny og innovativ behandling som har allerede blitt mest populær behandling i USA og i hele Europa. Dette er den nyeste utviklingen av koreanske kosmetologer for sunt og strålende utseende. Egnet for både kvinner og menn og har ingen aldersbegrensninger.

Behandlingen heter BB-Glow, og navnet taler egentlig for seg selv. Et lag med BB-krem injiseres i huden for å gi et naturlig fint utseende over tid. Behandlingen lover å gi huden din en nydelig glød med en lett/medium dekning for å skjule rødhet og ujevnheter man har i huden. Behandlingen er en sikker og intensiv hudbehandling som kan hjelpe med å skjule både fregner, misfarging av huden forårsaket av akne, pigmentering eller aldersflekker.

HVA ER EFFEKT ETTER BB GLOW BEHANDLING?
 • Reduserer porene
 • Reduser rødhet
 • Kontroll av overdreven melaninaktivitet (flekker, fargefeil, aldersflater)
 • Stimulering av kollagenproduksjon
 • Øker hudens elastisitet
 • Gir næring og fuktighet
 • Lysner mørke sirkler under øynene
 • Gir glød og frisk hud utseende
 • Reduserer fine rynker
 • Forbedrer hudens naturlige beskyttelse
 • Øker jevn hudfarge
 • Beriker huden med antioksidanter
 • Nøytraliserer frie radikaler
BB GLOW BEHANDLING ANBEFALES:
 • For alle aldre
 • For ulike hudtoner
 • For tørr, normal og blandet hud
 • For hud med pigmentering eller fregner
 • For hud med akne
 • For grå og livløs hud
 • Ved pigmentflekker
 • Ved misfarging (hypopigmentering)
VIKTIG INFO ETTER BEHANDLING:
 • Unngå sol i 14 dager
 • Den første dagen anbefales ikke å bruke sminke og vaske ansiktet med sterke stoffer
 • Unngå badstue, svømmebasseng, solarium og trening i minst fem dager
 • Bruk solkrem

HVORDAN VIRKER BEHANDLING?
Første steg for å forberede huden bruker terapeuten en lett AHA peeling for å fjerne døde hudceller. Etter påføring av et tynt lag med BB-Glow cocktailen, begynner terapeuten å ”rolle” forsiktig over disse områdene flere ganger ved hjelp av microneedling og NANO-sterile nåler.  Den unike naturen til prosessen er at vi kan jobbe på øvre og nedre øyelokk ved å bruke BB Glow serum med NANO nåler. Behandlingen starter med å reparere huden og gir en jevnere hudtone og strålende farge og glød – en fin måte å få en øyeblikkelig og gradvis lysende effekt. I tillegg til jevnere hudtone får du mindre porer og de små rynkene blir glattere. Det fjerner ”puffiness”, gir 24 timer fuktighet og lysner mørke ringer under øynene.

Effekten er allerede lagt merke til etter den første behandlingen, men serum effekten er forbedret i ca. to uker. Derfor, for å opprettholde en varig effekt på opptil seks måneder, anbefales repeterende prosedyrer etter 3-4 uker. Avhengig av ønsket resultat og hudtilstand, anbefales det en kur på 3-4 ganger.

0
  0
  Handlekurv