Kosmetiske behandlinger

Filler med hyaluron penn, en helt ny måte å sette filler på – uten nål! Ved hjelp av stempeltrykk presses hyaluron filler inn i huden. Lynkjapt og presist, uten sprøyter og smerter. Enkelte er svært sensitive på leppene og kan kjenne noe ubehag. Denne metoden er langt mer skånsom for huden enn tradisjonell filler. Det er også mindre sannsynlighet for komplikasjoner. Behandlingen tar mellom 15 og 60 minutter. Resultatet varer i 4- 12 måneder. Dersom det er første gang du setter filler må du regne med at det går ut litt raskere. Hos noen går det ut etter bare 2 uker, mens hos andre sitter det i flere måneder første gang. Dette skjer også ved tradisjonell filler med nål. Er du flink å holde deg hydrert så vil det holde lengre. Dette kommer av at filleren, som er hyaluron (fuktighet), blir absorbert og brukt av kroppen. Ved å være godt hydrert vil du da bremse denne prosessen. Etterhvert som du tar mer filler/påfyll vil det sitte lengre og lengre og helt opp til 1 år!

Lepper 1 ml

Pris: 2 800,-

Sinnarynke

Behandles med når fri penn og vi bruker filler.

Pris: 1 200,-

Sinnarynke påfyll

Gjøres etter 4 uker.

Pris: 990,-

Body-slim

Hyalax® Body Slim er en av de hotteste metodene på markedet for kroppskonturering og fjerne uønsket fett i ansikt og på kroppen. Det unike med Hyalax® Body Slim-løsningen er ikke bare at den reduserer volumet av fettvev, men også gjenoppretter skjønnheten i huden. Populære områder er innside lår, mage og knær, samt ansiktsområder. Men kan brukes på andre områder også.

Pris: Gratis konsultasjon

Body-slim: front mage

Prisen avhenger av hvor stort området er prisen er fra. Dersom det er stort område må magen deles i to behandlinger. Avhenger av hvor mange ml bodyslim serum som må til. 

Full mage: 5 990,-
Fra under bryst: 3 490,-

Body-slim: innside lår

Pris: 4 490,-

Body-slim: armer

Pris: 4 490,-

Marionettelinjer ved munnvikene

Pris: 2 800,-

Body-slim: dobbelhake

Pris: 2 800,-

Body-slim: hofter

Pris: 4 490,-

Tannbleking

Behandlingen med Beauty Smile er smertefri, og våre produkter har godkjent innhold i følge reglene til Norsk Mattilsyn og EU Directive 2011/84/EU . Vår tannblekingsgel inneholder kun 0,1% peroxide, og er mild og helt uten bivirkninger. Behandlingen kan gjøres så ofte du ønsker, men blekingen sitter i minst 3 måneder, men oftest mye lenger. 

Pris: 1 450,-

0
    0
    Handlekurv