Om FRKBEAUTY

FRKBEAUTY ble grunnlagt i 2015 av Fitore R. Kalludra, derav FRK- beauty.

FRKBEAUTY er en skjønnhetssalong som hovedsakelig har spesialisert seg på vippeextension, brynsforming og makeup. Men vi tilbyr og utfører andre behandlinger også. På FRKBEAUTY er vi kun utdannede og trente terapeuter/teknikere. Våre teknikere trenes og holdes oppdatert jevnlig. Vi jobber med egne kvalitetssikrede produkter som vi er leverandør for. 

Vi tilbyr også andre skjønnhetsbehandlinger som vippeløft, microblading, hudpleie, hårfjerning, makeupkurs, vippekurs, brudemakeup, hårstyling m.m. Dette for at våre faste kunder skal kunne forholde seg til vår klinikk med et bredt utvalg av behandlinger og der kundeforholdet allerede er innarbeidet.

Om FITORE R. KALLUDRA

Grunder av FRKBEAUTY salong, og egne brand FRKBEAUTY LASHES for profesjonelt bruk, Frkbeauty Cosmetics som fører sminke produkter.  

Fitore har gjennom flere år jobbet med vippeextension samtidig som at hun er daglig leder for FRKBEAUTY. På bakgrunn av hennes utdannelse som hud- og spaterapeut og makeup artist, utviklet hun sitt eget lærermønster for kursing og produktmerket. Fitore har vært aktiv i skjønnhetsbransjen siden 2005 og har blitt kurset av noen av verdens mest ettertraktede som Phibrows og Makeup by Mario m.m.

I 2017 deltok Fitore på norske NM og kom på 3.plass i sin kategori.
I 2018 deltok Fitore i VM i UK og stakk av med to priser, 2.plass i Mega volume og 3.plass i hybrid vippeextension i master kategori.  I november 2017 lanserte hun eget vippemerke med alt av produkter som trengs for vippeteknikkere. Etter ønske om å brande sitt eget varemerke i andre land, begynte Fitore i 2018 å holde kurs utenfor Norge. Hun er nå en internasjonal trener innen vipper og bryn og er profilert som dommer og sponsor i ulike konkurransen rundt i hele verden.

All kunnskap og erfaring gjenspeiler seg i FRKBEAUTYs kvalitet på behandlingene og kursene som Fitore holder, samt i salongens renommé.

0
    0
    Handlekurv