Venus Freeze er en ikke- kirurgisk figurforming. Den er perfekt for kunder som ønsker å stramme opp huden etter f. eks vekttap eller graviditet. Den er også svært effektiv på cellulitter på lår og rumpe, figurforming og redusering av linjer og rynker.

HVORDAN FUNGERER BEHANDLINGEN

Dette er litt teknisk, så hold tungen rett i munn nå. Vi benytter radiofrekvens og magnet impuls. Radiofrekvensen gir fra seg terapeutisk varme, dette resulterer i en kontrollert skade i kollagenet. Kollagen er det mest overflødige proteinet kroppen har og har blant annet i oppgave å holde alt bindevevet på plass. Når dette kollagenet blir skadet, må kroppen inn å reparere. Det nye kollagenet vil gi en oppstramming av området behandlingen er utført på.

Magnet impulsen, fungerer som en pulserende sugekopp og setter i gang blodsirkulasjonen i vevet. I det temperaturen stiger til en gitt temperatur får vi en nedbrytning i fettlageret (lipolyse) i vevet.

Det er derfor flere ting som spiller sammen for å få til denne oppstrammingen. En ting er sikkert, og det er at det funker.

Hvor mange ganger må jeg ta det?

Venus Freeze anbefales som en kur. Normalt trenger du fra seks til ti behandlinger på kropp. Gjerne da en behandling i uken for optimal effekt.

Venus Freeze kan også brukes i ansiktet, her vil det være normalt med fire til seks behandlinger.

Det er ingen nedetid, så du kan ta behandlingen i lunsjtiden om du jobber i nærheten.

Hvordan Venus Freeze virker det?

Venus Freeze bruker radiofrekvensenergi til å trenge dypt inn i fettcellene i det behandlede området. Denne energien omdannes til varme som ødelegger fettcellene og får dem til å frigjøre sine naturlige giftstoffer.

INFORMASJON OM BEHANDLINGEN

Venus Freeze er en ikke-invasiv soft-laser-behandling. Ved bruk av radiofrekvens og magnetpulsteknologi jobber Venus Legacy Freeze for å stramme opp slapp hud, reduserer størrelse på fettceller og cellulitter, skulpterer behandlingsområdet og reduserer synligheten av linjer og rynker. Behandlingen virker også drenerende. Systemet behandler området ved å skade eksisterende kollagen for å stimulere kroppens naturlige reparasjonsprosess som danner nytt kollagen. Denne reparasjonsprosessen fører til et jevnere utseende på huden, gir en reduksjon av fine linjer og rynker, samt en reduksjon i synlige cellulitter.

Venus Freeze bruker radiofrekvensen som stimulerer kroppen til å produsere nye fibroblastceller, byggesteinene i kollagen, som fører til økt mengde kollagen i vevet. Magnetpulsteknologien øker hudens vaskularitet og etablerer nye blodårer. Dette gir en økt tilførsel av oksygen og næringsstoffer til huden, som gir en friskere og mer glødende hud.

Antall behandlinger: for optimale resultater anbefaler vi en serie på 6 til 12 behandlinger med intervall på 1 til 2 uker, avhengig av utgangspunkt og området som skal behandles. Resultater vil bli synlige allerede etter 3. til 5. behandling.

Områder som kan behandles: Venus Legacy Freeze egner seg til å behandle både kropp og ansikt. I de fleste tilfeller vil det kreve flere behandlinger på kropp for å oppnå optimale resultater. Denne behandlingen kan brukes alene, men egner seg også godt i kombinasjon med andre behandlinger, og kan brukes i et individuelt skreddersydd program tilpasset dine behov.

TILBAKE TIL ARBEID? Umiddelbart

RESULTATER? Er synlige mellom 4-10 uker

FØR BEHANDLINGEN

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre behandlingsområdet aktive ingredienser, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen, kontakt oss på telefon i forkant.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

UNDER BEHANDLINGEN

Behandlingen gjennomføres ved bruk av en håndholdt laser brukes for å massere behandlingsområdet. Behandlingen gir fra seg en jevnt stigende varmende sensasjon, og oppleves i de fleste tilfeller kun som litt ubehagelig.

ETTER BEHANDLINGEN

Det er normalt å oppleve at huden er noe rød og i tilfeller litt hoven etter behandling, dette forsvinner i løpet av noen timer. Behandlingen er ikke-invasiv, har ingen nedetid og de fleste vender direkte tilbake til hverdagen. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum 2 uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

PRISER

KUR OMFATTER 6 BEHANDLINGER PÅ VALGT OMRÅDE

ANSIKTKROPP
Ansikt – 45 min 1390,-1 område – 60 min 1790
Tillegg for hals/ bryst samtidig med ansikt – 30 min 390,-1 område kur (6x) – 60 min 9200,-
Ansikt kur(5x)- 45 min 5900,-2 områder kur (6x)- 60 min 11900,-
Ansikt + Hals- 60 min 1590,-
Ansikt+ hals kur (5x) 6500,-
Venuz freeze + Contouring mask- 60 min 1790,-

0
    0
    Handlekurv